terug

Voorjaarsconcert

Datum:Zaterdag 25 Mei 2024
Locatie:De Harmonie - om 19:30u
Georganiseerd door:Mannenkoor St.Caecilia Linne
Zaterdag 25 mei organiseert Mannenkoor St.Caecilia Linne een voorjaarsconcert in Zalencentrum de Harmonie Linne. Aan dit concert wordt medewerking verleend door een tweetal gastkoren, te weten Die Montagsfrauen uit Waldfeucht en Männerchorverein Cäcilia eveneens uit Waldfeucht. Verder zal pianist Ben van Daal u verrassen met een pianoconcert.

Die Montagsfrauen uit Waldfeucht
De Montagsfrauen werden in oktober 2015 opgericht in Waldfeucht en vonden kort daarna de perfecte koorleidster in Anja Hendriks. Zij is een bekende organiste en dirigeert verschillende koren. Het koor bestaat momenteel uit 23 vrouwen uit Waldfeucht en omgeving. Het repertoire is veelzijdig. De keuze van liederen is meertalig en beslaat verschillende genres.

Männerchorverein Cäcilia Waldfeucht
Männerchorverein Cäcilia Waldfeucht is een koor dat wereldse liederen uitvoert en staat open voor alle tijdperken van het gezang. Het koor wordt gedirigeerd door Hilde Ubben. Zij geeft het koor steeds een frisse wind in de vereniging. Op deze wijze wordt voor veel zangplezier gezorgd. Graag nemen ze deel aan concerten van bevriende koren, zoals nu in Linne. Männerchorverein Cäcilia Waldfeucht telt momenteel 21 actieve zangers.

Mannenkoor St.Caecilia Linne
Mannenkoor St.Caecilia Linne bestaat uit meer dan 50 leden. Het koor brengt een veelzijdig repertoire van pop tot klassiek en dat alles onder leiding van dirigent Piet Tobben. Vaste begeleider is Ben van Daal op piano. Bram Maessen ondersteunt het koor met percussie.

Het concert begint om 19:30 uur in de grote zaal van Zalencentrum de Harmonie Linne. Mannenkoor St.Caecilia Linne nodigt u van harte uit om dit concert bij te wonen. De toegang is gratis.


Deel dit bericht: