terug
Yoga met Sabrina
Deel dit bericht:
AMANDEL CITROEN CAKE met SIROOP

Dit moet je proberen!
Zacht en zoetzuur van binnen met een knapperig laagje amandelschaafsel bovenop! Jam jam.
WAT HEB JE NODIG: 50 gram amandelschaafsel, 3 eieren, 350 gram suiker, 150 gram bloem, 150 gram amandelmeel, 70 gram roomboter, 3 el Limoncello, 3 biologische citroenen, 8 gram bakpoeder. Een springvorm van 24 cm doorsnee.
LET’S DO IT
week het amandelschaafsel 30 min. in lauwwarm water en laat uitlekken. Klop de eieren met 150 gr suiker tot een romig mengsel. Voeg bloem, amandelmeel en bakpoeder toe. Smelt de roomboter, voeg geraspte schil van 2 citroenen, het sap van 1 citroen en de limoncello toe. Vet de springvorm in en bekleed de bodem met bakpapier, de zijkanten be-bloemen. Giet het beslag in de vorm, bestrooi met amandelschaafsel en bak 35 minuten in een voor verwarmde oven van 160 graden. Laat na bakken de cake even afkoelen. EXTRA LEKKERE TOEVOEGING: Beetje suiker in een pannetje, citroenschil en citroensap van de 3e citroen toevoegen en zachtjes laten inkoken tot een siroop. Schenk deze kort voor serveren op de cake
HEERLIJK!
Geniet ervan samen met een verfrissend drankje
love you xx Sabrina
WWW.YOGAMETSABRINA.NL
Zacht en zoetzuur van binnen met een knapperig laagje amandelschaafsel bovenop! Jam jam.
WAT HEB JE NODIG: 50 gram amandelschaafsel, 3 eieren, 350 gram suiker, 150 gram bloem, 150 gram amandelmeel, 70 gram roomboter, 3 el Limoncello, 3 biologische citroenen, 8 gram bakpoeder. Een springvorm van 24 cm doorsnee.
LET’S DO IT
week het amandelschaafsel 30 min. in lauwwarm water en laat uitlekken. Klop de eieren met 150 gr suiker tot een romig mengsel. Voeg bloem, amandelmeel en bakpoeder toe. Smelt de roomboter, voeg geraspte schil van 2 citroenen, het sap van 1 citroen en de limoncello toe. Vet de springvorm in en bekleed de bodem met bakpapier, de zijkanten be-bloemen. Giet het beslag in de vorm, bestrooi met amandelschaafsel en bak 35 minuten in een voor verwarmde oven van 160 graden. Laat na bakken de cake even afkoelen. EXTRA LEKKERE TOEVOEGING: Beetje suiker in een pannetje, citroenschil en citroensap van de 3e citroen toevoegen en zachtjes laten inkoken tot een siroop. Schenk deze kort voor serveren op de cake
HEERLIJK!
Geniet ervan samen met een verfrissend drankje
love you xx Sabrina
WWW.YOGAMETSABRINA.NL
Deel dit bericht: