terug

Mannenkoor St.Caecilia Linne


Algemene informatie

Secretariaat:Marijkestraat 11
6067GW Linne
 
Telefoon:0475-461304
Emailadres:secretaris@mannenkoorlinne.nl
Website:http://www.mannenkoor-stcaecilia-linne.nl/
 
Voorzitter:Marcel Suntjens
Penningmeester:Arie De Jong
Secretaris:Ger Hulsbosch

Het mannenkoor is opgericht op 14 maart 1921.


Het koor is aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Zangersverbond en telt op dit moment 61 leden. Sinds juli 2013 staat het koor onder muzikale leiding van Piet Tobben uit Maasbracht.
Het koor is een graag geziene gast op de podia. Vele positieve reacties krijgt het koor vanwege de keuze van haar programmering van de werken, de discipline, de uitstraling en de deskundige leiding.

In het verleden was het koor succesvol bij concoursen. Het koor is een onlosmakelijk deel van Linne maar ook daarbuiten wordt het koor zeer gewaardeerd. Niet alleen vanwege haar concerten maar ook vanwege haar medewerking aan plaatselijke activiteiten en optredens tijdens wereldlijke en kerkelijke feesten.

Eens per vier jaar maakt het koor een meerdaagse concertreis. Zij kan dan ook terugzien op een reeks van prachtige, muzikale concertreizen. Verder staat het koor bekend als een vereniging waar, naast het muzikale, ook de gezelligheid een belangrijke factor is. Plezier in de muziek maar ook plezier én muziek zijn eng verbonden met Mannenkoor “St. Caecilia”, Linne.

bezoek website