Over ons

De werkgroep Linner Nuuts is ontstaan nadat het weekblad Linner Nieuws, (een uitgaven van Gilsing lokale media) is weggevallen. Hierdoor ontstond er een groot gat in de informatievoorziening binnen de kern Linne.

Daarmee verloren verenigingen, ondernemers, adverteerders, gemeente, parochie of zelfs familienieuws een podium om hun informatie te verspreiden.

Wat daardoor ook weggevallen is, is de saamhorigheid. Het dorpsgevoel en het kunnen afstemmen van elkaars activiteiten.
 
Onze werkgroep signaleerde dat en heeft gezocht of daar op bescheiden wijze invulling aan gegeven kon worden. Inmiddels is er een Facebook- en Instagrampagina “Linner Nuuts” aangemaakt die in de tussentijd trachten alle doelgroepen tegemoet te komen in hun informatieverspreiding.
 
De volgende stap is onze website www.linnernuuts.nl
Deze website is een nieuwsplatform voor verenigingen, ondernemers, adverteerders, gemeente, parochie of zelfs familienieuws. Dit nieuws wordt ook gekoppeld aan onze social media kanalen waardoor we online op allerlei manieren zichtbaarheid kunnen bieden.
 
Ja, allemaal digitaal.
En de papieren lezers onder ons? De mensen die graag de informatie op de salontafel hebben liggen en rustig met een kopje koffie willen lezen?

Deze doelgroep heeft de werkgroep ook aan het denken gezet
Daarvan kunnen we het volgende zeggen…..
 
Wordt dit platform gedragen door de Linner gemeenschap is het de bedoeling dat er periodiek (gratis 1 x per maand ?) van alle relevante nieuws in de vorm van een papieren versie bij jou op de deurmat valt!

Help ons om van dit initiatief een mooi, enthousiast en levensvatbaar succes te maken ?

Werkgroep Linner Nuuts