terug

Goed gesprek tussen college en werkgroep Leef Linne

Gemeente Maasgouw

Op uitnodiging van burgemeester Dion Schneider is deze week de werkgroep Leef Linne met het voltallige college van Burgemeester & Wethouders van de gemeente Maasgouw in gesprek gegaan.

Dit naar aanleiding van de eerdere brandbrief die de werkgroep leef Linne heeft gestuurd.
Enerzijds hebben we gereflecteerd hoe het zover is gekomen en anderzijds hebben we gesproken over de mogelijke acties die we samen moeten zetten in het belang van een leefbaar Linne. Zowel het college als de werkgroep Leef Linne heeft het als een eerlijk en constructief gesprek ervaren, waarbij zoals altijd communicatie een van de toverwoorden blijkt te zijn.

Maar daar is het niet mee gezegd. Er is veel werk aan de winkel op diverse belangrijke dossiers. En dat vraagt om een goede samenwerking. Hierover stemmen we de komende weken verder af. Het blijft dus niet bij slechts bij dit gesprek.

Samen willen we gaan voor een wezenlijke verandering in het belang van Linne. De gemeente maakt capaciteit vrij om dit proces in goede banen te leiden en de werkgroep Leef Linne zal optreden als contactpersoon. Daarbij zal de werkgroep in Linne de verbreding onder de inwoners zoeken zodat iedereen kan aanhaken.
 
College van B&W van de gemeente Maasgouw en de werkgroep Leef Linne


Deel dit bericht: