terug

A TOUCH OF WOODSTOCK

In het Openlucht Theater in Thorn neemt Baltus & Co neemt je mee naar het jaar 1969.De grassprieten van het immense grasveld van Max Yasgur in de Amerikaanse stad Woodstock kietelen je blote voeten. Je draagt bloemen in je haar. Een oude, bestikkende gitaar hangt aan een zelf geknoopt touwtje over je schouder. “Three days of love, peace and music” staan op het punt zich voor jouw ogen te voltrekken.

Stel je eens voor dat je daar écht was geweest; één van de 500.000 bezoekers van het meest legendarische festival aller tijden: WOODSTOCK 1969 , WÓW of, zoals toen gebruikelijk; GROOVY!!!

In “ A TOUCH OF WOODSTOCK” gaan de boys van Baltus & Co hun stinkende best doen om je de sprietjes van Yasgur’s grasmat écht te laten voelen! Natuurlijk met een aantal songs, die tijdens dit festival der festivals werden gespeeld, maar ook aan de hand van een paar leuke verhalen en anekdotes!! Kortom: een avondvullend concert, geïnspireerd door het mooiste muziek evenement aller tijden, met songs van o.a. Hendrix, Cocker, Joplin, C,S,N,Y en Melanie.........Be GROOVY........BE THERE

Op 15 juni van 20:00 tot 22:30 uur. Kaarten a € 10,= kun je reserveren op de site www.OpenluchtTheaterThorn.nl. Kinderen tot 13 gratis.Deel dit bericht: