terug

Feel Like Flying brengt ode aan muziek van Racoon in Poppodium de Bosuil

Op zaterdag 8 juni 2024, brengt de band Feel Like Flying een ode aan de tijdloze muziek van Racoon. Tijdens een avondvullend concert in Poppodium de Bosuil kun je genieten van de kenmerkende klanken van Racoon's grootste hits. De band gaat terug naar de oude tracks van hun eerste albums zoals 'Feel Like Flying', 'Autumn Tunes' en 'Eric's Bar', maar spelen ook de bekendere hits zoals 'Love You More', 'Liverpool Rain', 'Took a Hit, 'No Mercy' en 'Tijd Verliezen'.

Net als Racoon, is de formatie Feel Like Flying begonnen met gitarist (Ralf Henderickx) en de Weerter zanger (Stefan Wolter). Samen zijn zij vijftien jaar geleden begonnen met het spelen van akoestische muziek, waaronder een hoop liedjes van Racoon.

Een droom van Stefan om een ode aan Racoon te brengen werd realiteit, toen hij naast bassist Robert van Ratingen, drummer Olivier de Jong, toetsenist Frank Peperkamp en gitarist Tim Crins wist te strikken die dit plan ook zagen zitten. De band was compleet en Feel Like Flying (vanzelfsprekend vernoemd naar de hit die Racoon in 2000 liet doorbreken tot het grote publiek) was geboren. Samen doken ze de afgelopen maanden de studio in om te werken aan een uitgebreide setlist.

‘’We vinden het te gek om de muziek van Racoon op onze eigen manier aan het publiek te laten horen, we hebben de afgelopen maanden kei hard gewerkt aan een avondvullend concert met alle bekende nummers van de band. Het publiek kan vanaf het begin tot het einde lekker meezingen’’ aldus Stefan Wolter.

Kaarten voor het concert op zaterdag 8 juni om 21:15 uur zijn te koop via de website van Poppodium de Bosuil: https://www.debosuil.nl/programma/feel-like-flying


Deel dit bericht: