terug

Gratis theatervoorstelling!

Wel.kom

Kinderen presteren op school en bij de sportclub het beste als ze het plezier en zelfvertrouwen erin weten te houden. Maar dat kan in de praktijk een behoorlijke uitdaging zijn! Wat kun jij als vader of moeder doen? Wat kan je als trainer of docent doen? Daarover gaat de humoristisch theatervoorstelling ‘Kom op nou jongens!’, die op donderdag 13 juni 2024 in Heel te zien is. Je krijgt handige tips. Het is een heerlijk avond uit. En de toegang is gratis (normaal €20)! Bestel nu je vrijkaartjes via www.komopnoujongens.nl of scan de QR code.

‘Kom op nou jongens!’ is de nieuwe theatervoorstelling van de stichting Positief Coachen. Bekend van ‘Wel winnen, hè!’ en ‘Dat schiet lekker op zo!’; de succesvolle voorstellingen die ook in onze regio te zien waren.

Over hoe je als ouders eraan kan bijdragen dat jullie kinderen goed kunnen presteren, minder snel afhaken en er minder ‘gedoe’ met ze is. Ook leuk en interessant voor iedereen die kinderen begeleidt, zoals bij sportclubs en bij muziek- en toneelverenigingen.

Op donderdag 13 juni 2024 is ‘Kom op nou jongens!’ in de gemeente Maasgouw te zien. Een unieke kans voor iedereen die het verhaal nog niet heeft meegekregen (of het nog een keer wil beleven). Want het is een humoristische theatervoorstelling, waarbij je handvatten krijgt die je meteen kunt gaan toepassen (trouwens ook op je werk en in je relatie!). En dankzij subsidie is de toegang gratis (normaal €20).

De uitvoering is in cultureel centrum Don Bosco in Heel, van 19.30 tot circa 20.45 uur. Aangeboden door gemeente Maasgouw en Wel.kom. Kijk voor meer informatie, zoals de trailer, op www.komopnoujongens.nl of scan de QR code. Daar kun je meteen ook je vrijkaartjes bestellen!


Deel dit bericht: