terug

Moge we aan julie voorstellen...

Brasserie Lus

Daar is hij dan, Geerd Houben! Sinds december is hij de eerste chef-kok van LUS. Hij is aan de slag gegaan met frisse ideeën en zal de keuken verder professionaliseren en structureren.

Toen Brasserie LUS in augustus 2023 de deuren opende, werkten we met een team van enkel zelfstandig werkende koks. Een chef-kok was niet nodig, zo was onze gedachte. Dit verliep vrij aardig, maar het werd al snel drukker dan vooraf gedacht. Door de grote aanloop van gasten was er meer personeel nodig en moest er organisatorisch veel extra werk verricht worden. Een verantwoordelijke voor alle keukenzaken werd daardoor noodzakelijk en zodoende hebben we met Geerd een laag toegevoegd aan de organisatie.

Geerd deed z’n ervaring op bij diverse mooie bedrijven in de omgeving en volgde een opleiding bij Kookstudio Thorn.

We hebben veel vertrouwen in een goede samenwerking en wensen Geerd veel succes bij LUS!
 


Deel dit bericht: