terug

VC Limax


Algemene informatie

Telefoon:06-43598886
Emailadres:secretariaat@vclimac.nl
Website:https://www.vclimax.nl/
 
Secretaris:Désirée Soentjes

“vc Limax” staat voor Volleybal Club Linne Maasbracht Combinatie. Precies die plaatsen waar het grootste gedeelte van onze leden vandaan komt. Maar de laatste jaren heeft Numidia / vc Limax ook een regionale uitstraling, hetgeen blijkt uit een toenemend aantal leden uit omringende dorpen en steden.

Numidia / vc Limax is een vereniging met een goede sfeer, waar leden en betrokkenen graag vertoeven. Dat is meteen ook één van de doelstellingen van de vereniging. Net zoals het promoten van de volleybalsport in de breedste zin des woords, wat blijkt uit een breed aanbod aan volleybalactiviteit. Niet alleen op prestatief vlak, maar ook recreatief.

Natuurlijk staat het sportieve element voorop. Door te investeren in de opleiding van trainers,  extra faciliteiten te bieden aan de jeugd en in te spelen op recente volleybalontwikkelingen, willen we bereiken dat jeugdleden vanaf hun eerste training de kans krijgen om zich te ontwikkelen tot technisch begaafde volleyballers.

Naast het sportieve aspect heeft Numidia / vc Limax het sociale aspect hoog in het vaandel staan. Door het regelmatig organiseren van aansprekende niet-volleybalactiviteiten met een hoog gezelligheidsgehalte proberen we de betrokkenheid van onze leden en vrijwilligers bij de club te vergroten.

Een groot aantal leden vraagt ook om een groot aantal vrijwilligers om alle volleybal- en niet volleybalactiviteiten in goede banen te leiden. Wij nodigen dan ook alle leden, maar ook niet-leden, uit, om eens bij zichzelf na te gaan of ze als vrijwilliger een plaats in de organisatie van onze club willen innemen. Wij zijn blij met elk aanbod!

bezoek website
Agenda van VC Limax

Momenteel is de agenda leeg